Wegwijs in de samenleving

Op deze pagina kan U terecht voor diverse adressen, telefoonnummers en informatie. Om het overzichtelijk te houden hebben we de gegevens opgesplitst in verschillende rubrieken.
In de rubriek 'Dringende hulpverlening'  vind je verschillende noodnummers en diensten die instaan voor crisisopvang in Sint-Niklaas.

In de rubriek 'Algemene hulpverlening' vind je informatie over CAW (Centrum voor Algemeen Welzijn), OCMW en de verschillende mutualiteiten en hun diensten.

Onder ‘Geestelijke gezondheidszorg’ kan je verschillende diensten en organisaties vinden die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Op de pagina ‘Lichamelijke gezondheidszorg’  vind je info over het AZ Nikolaas en het wijkgezondheidscentrum.

De pagina 'Zelfhulpgroepen' biedt een overzicht van de diverse zelfhulpgroepen, elk met hun specifieke doelgroepen.

Verder vind je ook nog de rubrieken ‘Mobiliteit & Vervoer, Wonen, Werken, Vorming, Cultuur, Sport & Recreatie, Ontmoeting en Juridische Hulp’. Hieronder vind je informatie over diensten en verenigingen die zich bezighouden met deze verschillende thema's.

Ten slotte kan je ook nog informatie raadplegen over de thema's 'Herstel & Ervaringsdeskundigheid’.

Wanneer U als bezoeker nog een belangrijk of interessant adres kent, kan U dit steeds doorspelen aan Zigzag via een mailtje of bij een bezoek aan ons ontmoetingshuis. Wij zorgen er dan voor dat het op onze website terechtkomt. Alvast bedankt voor de medewerking!